Vind 250.000 kr. og få din krimi udgivet globalt på 10 sprog.

Stor konkurrence i 2021: Er du Danmarks nye internationale krimistjerne?

Hvem er Danmarks nye, store internationale krimistjerne? Lindhardt og Ringhof udskriver i 2021 en skrivekonkurrence i samarbejde med vores internationale forlag Saga Egmont. Hovedpræmien er:

  • En forlagskontrakt på 250.000 kr.

  • En marketingkampagne til en værdi af 250.000 kr.

  • Oversættelse til ti sprog – engelsk, spansk, tysk, fransk, svensk m.fl.

  • Dansk udgivelse som trykt bog.

  • Global udgivelse som digital bog.

”Den gode krimi er et spejl af sin samtid, og genren flytter sig lige så hurtigt som samfundet omkring os. I krimien mødes alle de spændinger og konflikter, vi oplever ude i verden og bliver til fortællinger.

De danske krimiforfattere hører til blandt verdens bedste, derfor har vi i dag flere internationale stjerner i Danmark end nogensinde før,” siger siger Sune de Souza Schmidt-Madsen, forlagschef for dansk skønlitteratur på Lindhardt og Ringhof.

Din krimi bliver udgivet i hele verden

”Med vores mange internationale Saga-afdelinger og -samarbejdspartnere og vores globale salgsnetværk har vi nu en helt unik mulighed for at løfte vores forfattere ud i store dele af verden.

Det fejrer vi ved at lancere den næste store krimistjerne – ikke bare på de store europæiske markeder, men også i USA og Latinamerika,” siger Lasse Horne, direktør for Saga, der er et af Europas største digitale forlag med udgivelser på mere end 30 sprog.

LÆS OGSÅ: Stærk jury klar til international krimikonkurrence

Afleveringsfristen for færdigt manus er 1. december 2021. Vinderen kåres på krimimessen i 2022, og vinderbogen lanceres på Bogmessen i november 2022. Saga søsætter en tilsvarende konkurrence i Sverige.

Læs mer: www.bog.dk/krimi-konkurrence/

Skrivekursus - Nordisk Forfatterudvikling

Øyvind Johansen